aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστική συμφωνία: Αναλαμβάνει την Εθνική Ελλάδας ο Πιτίνο!

Οριστική συμφωνία: Αναλαμβάνει την Εθνική Ελλάδας ο Πιτίνο!

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας. Στη συνάντηση που έγινε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΟΚ δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 45 λεπτά για να δώσουν τα χέρια.

Έτσι ο 66χρονος προπονητής θα αναλάβει να καθοδηγήσει την Εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά (23-28 Ιουνίου) και αν καταφέρει να προκριθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, που αρχίζουν τον Φεβρουάριο, δεν θα είναι στον πάγκο ο Hall of Famer αλλά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Έχουμε Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποδεχθώ αυτή την θέση. Θα μελετήσουμε. Είμαι προπονητής της Εθνικής, αλλά όχι από το Φεβρουάριο, αλλά από το Προολυμπιακό Τουρνουά», αρκέστηκε να δηλώσει ο 66χρονος τεχνικός αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΟΚ μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Δηλώσεις περισσότερες δεν έγιναν, καθώς αναμένεται να υπάρξει επίσημη παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ