aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕθνική Ελλάδος: Όλα ή τίποτα κόντρα στην Νέα Ζηλανδία!

Εθνική Ελλάδος: Όλα ή τίποτα κόντρα στην Νέα Ζηλανδία!

Η Εθνική Ελλάδας παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην Νέα Ζηλανδία και η νίκη είναι μονόδρομος για την συνέχεια.

Η ήττα από την Βραζιλία… πλήγωσε, συζητήθηκε, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Η Εθνική Ελλάδας έχει έναν ακόμα αγώνα να δώσει για την φάση των ομίλων και αυτός μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, αν θέλουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Νέα Ζηλανδία (15:00) σε ένα «do or die» ματς για την πρόκριση και όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα μπορούν, για λίγο έστω, να ξεχαστούν.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές είδε τα λάθη της, οι Έλληνες παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους, όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται στο αποψινό ματς και άπαντες είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Προβλήματα δεν υπάρχουν, η πίστη στις ικανότητες όλων είναι εκεί και μαζί με την στήριξη όλης της Ελλάδας, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα του τελευταίου αγώνα και να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ