aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΣυνέτριψαν τους Ολλανδούς

Συνέτριψαν τους Ολλανδούς

Η Ελλάδα διπλασίασε τις νίκες της στην πρώτη φάση του Eurobasket U-20 Β΄ κατηγορίας αφού επικράτησε της Ολλανδίας με 68-36, αλλά το άσχημο νέο ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο στην τελευταία περίοδο όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Παρουσία των δύο αδερφών του, ο διεθνής φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατό του (τον ταλαιπωρούσε πριν την έναρξη του τουρνουά) και αποχώρησε.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 10-12, αλλά στη συνέχεια με εκπληκτική άμυνα από τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου οι «οράνιε» έμειναν χωρίς πόντο για 10:38! Η Εθνική Νέων σε εκείνο το διάστημα προηγήθηκε με 27-12 και στη συνέχεια τα πάντα έγιναν πιο εύκολα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο πάλι η Εθνική Νέων έπαιξε καλή άμυνα αναγκάζοντας εκ νέου τους αντιπάλους τους να μείνουν αρκετό διάστημα χωρίς πόντο (5:18). Μέχρι τότε η Ελλάδα είχε φροντίσει να ξεφύγει με 25+ πόντους.

Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 16 πόντους (6/8δ., 0/2τρ., 4/5β.), 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 33-17, 52-26, 68-36

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ