aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΠρίντεζης για το μέλλον του: «Ίσως να μην μου ξαναδοθεί η ευκαιρία»

Πρίντεζης για το μέλλον του: «Ίσως να μην μου ξαναδοθεί η ευκαιρία»

Ο Γιώργος Πρίντεζης άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του με την Εθνική Ομάδα.

Mετά τον αποκλεισμό από την Ρωσία ο «Πρι» δήλωσε: «Δεν ήμασταν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν ξέρω αν το αξίζαμε ή όχι. Με το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία ματς θα μπορούσαμε να ήμασταν. Είναι σημαντική λεπτομέρεια η διάρκεια των Ρώσων, είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή χημεία. Ανέκαμψε και δεν αντιδράσαμε. Ήταν και θέμα συγκέντρωσης. Χάσαμε εύκολα σουτ, ένα να είχε μπει ίσως μιλούσαμε για άλλο ματς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Καταφέραμε και περιορίσαμε τον Σβεντ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν πάρα πολύ καλός. Αν ελέγχαμε τον ρυθμό και βάζαμε κάποια καλάθια στο τέλος ίσως ήμασταν εμείς στους “4”. Μακάρι να μαθαίνουμε όλοι, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο Eurobasket και στο Παγκόσμιο».

Σχετικά με το αν αυτός ο αποκλεισμός αφήνει στους διεθνείς «πικρή γεύση», απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως μένει η πικρή γεύση. Θα μπορούσαμε να είμαστε στους τέσσερις καλύτερους. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είναι περηφάνια ότι βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Αν μου έλεγαν στην αρχή του καλοκαιριού παρά την δύσκολη χρονιά και τα προβλήματα ότι θα πας στην Εθνική, αλλά δεν θα καταφέρεις να περάσεις στην οκτάδα, θα ήταν χαρά μου να ερχόμουν. Αυτό είναι. Υπάρχουν φουρνιές που πάνε μέχρι το τέλος, άλλες που δεν είναι τόσο καλές. Είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ ασχέτως αποτελέσματος. Έχουμε πάρει 5 μετάλλια τα τελευταία 25-30 χρόνια. Δεν είναι ότι έχουμε καλομάθει. Να χάνουμε όπως σήμερα, αλλά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τέλος, σε ερώτηση για το μέλλον του τόνισε: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην ομάδα. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα στην Euroleague, που διαφέρει από το ΝΒΑ, γιατί δεν έχουμε 3-4 μήνες ξεκούρασης, ίσως να μην μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Έτσι όπως πάει το πράγμα με 60-70 παιχνίδια, ταξίδια και προετοιμασία μετά από 25 μέρες είναι λίγο δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Νομίζω το ξέρουν και οι ίδιοι. Πρέπει να βρούμε μια λύση. Δεν είναι μόνο το θέμα της ξεκο΄ρυασης, αλλά και ο τομέας της βελτίωσης. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Μακάρι να ξαναβρεθώ στην Εθνική, το θέλω πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω θα φανεί σε τι κατάσταση θα είμαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ