aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΑντετοκούνμπο: «Φταίω που χάσαμε απ' την Κροατία»

Αντετοκούνμπο: «Φταίω που χάσαμε απ’ την Κροατία»

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 66-61 απ’ την Κροατία και είδε τα όνειρα για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να κάνουν… φτερά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα αίτια που έφεραν τον αποκλεισμό, έχοντας μεγάλη διάθεση για αυτοκριτική, ενώ παράλληλα, τόνισε πως θέλει να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γυρίσαμε το ματς, παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν καταφέραμε όμως να βάλουμε κάποια σουτ και να ξεφύγουμε. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί».

Για το άγχος: «Πιστεύω ότι υπήρχε άγχος επειδή είμαστε νέα παιδιά. Πάλεψαν οι παλιοί, ο Μπουρούσης, ο Περπέρογλου. Τους φτάσαμε, τους περάσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν παίξαμε πολύ καλύτερα».

Για τη συνέχεια της Εθνικής: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ειδικά εμείς οι μικροί. Στις επόμενες διοργανώσεις θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα».

Για το αν θα βρίσκεται στην Εθνική του χρόνου: «Ναι, θα είμαι εδώ και του χρόνου. Είναι δύσκολα να φεύγεις με μία πικρή γεύση στο στόμα. Φταίω που χάσαμε. Δεν έπαιξα όπως θα έπρεπε. Θα προσπαθήσω να είμαι στο Ευρωμπάσκετ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ