aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEYπερηχητικός και... μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Yπερηχητικός και… μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Πράσινη βάφτηκε η «μονομαχία» των (μέχρι πρότινος) δύο αήττητων της Α1. Ο Παναθηναϊκός ήταν ορεξάτος στο ΟΑΚΑ και επικρατώντας με το εντυπωσιακό 96-64 του Προμηθέα Πατρών, έκανε το 4×4 στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα που οι Πατρινοί υπέστησαν την πρώτη τους -αναμενόμενη- ήττα. 

Ο Γκιστ… πέταγε φωτιές και σταμάτησε στους 19 πόντους, ο Καλάθης πρόσθεσε 14 με 10 ασίστ, ενώ ο Ρίβερς έβαλε 14. Πλουραλισμός για το τριφύλλι στην επίθεση, που μοίρασε συνολικά 30 ασίστ και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στο… κάτι παραπάνω. Μοναδική παραφωνία για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ το τρίτο δεκάλεπτο, όπου έκαναν πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση, με αποτέλεσμα το επιμέρους σκορ να είναι 20-11 υπέρ των Πατρινών! Το παιχνίδι έκλεισε με εκκωφαντικό τρόπο για τον Εξάστερο, καθώς στη τελευταία περίοδο έτρεξε σερί… 23-0 και ουσιαστικά έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα με «κρότο».

Την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια, ενώ ακολουθεί ο νοκ-άουτ ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Κυριακή. Από πλευράς ηττημένων, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Ρέλεφορντ, 19 πόντους σημείωσε ο Μιλόσεβιτς, 11 ο Φαγιέ και 10 ο Χολ.

Τα δεκάλεπτα: 29-22, 54-32, 65-52, 96-64

inner
inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ