aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Ξέσπασε» στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

«Ξέσπασε» στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟΚ διέλυσε την αδύναμη Λάρισα 87-61 στην Πυλαία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket league, παίρνοντας την πρώτη του νίκη και «ξεσπώντας» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της πρεμιέρας στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη έφταασν στο +15 στη λήξη της πρώτης περιόδου και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά στη συνέχεια, φτάνοντας κοντά στο +30.

Σε αυτό συνέβαλαν περισσότερο οι Σμιθ με 24 και Νόουλς με 13, Ουίγκινς με 12 πόντους αντίστοιχα. Για τους Θεσσαλούς, ξεχώρισε ο Μπερχανεμέσκελ με 22 πόντους.

Οι σωστές επιλογές των Ντε Κουάν και Ούιγκινς βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί με 8-1 και 12-3 με την καλή άμυνα πάνω στους Αμερικανούς των Θεσσαλών. Ο Νόουλς πήρε τη «σκυτάλη στο σκοράρισμα και αύξησε τη διαφορά με τα πολλά ριμπάουντ των παικτών του Κώστα Φλεβαράκη. Με τυος ς Μαργαρίτη και Σχίζα η διαφορά πήγε στο +14 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Οι Αμερικανοί του Βασίλη Φραγκιά έβρισκαν κάποιες λύσεις, αλλά οι πολλές επιθετικές επιλογές του ΠΑΟΚ τον διατηρούσαν στο +15. Με σερί 5-0 το σκορ πήγε στο 30-11 με πρωταγωνιστή τον Ουίγκινς σε αυτό το διάστημα για τον «Δικέφαλο». Οι παίκτες της Λάρισας βρήκαν τις λύσεις με τους Παρκς και Μπέικερ, όμως η καλή άμυνα των «ασπρόμαυρων» και η αντίστοιχα κακή των Θεσσαλών βοήθησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βρίσκουν τις λύσεις από κοντά. Ο Εγκεκέζε ανέλαβε το σκοράρισμα στη συνέχεια και βοήθησε να ολοκληρώσει το ημίχρονο στο 39-22.

Η διαφορά ανεβοκατέβαινε στο +15 με +17 στην αρχή της τρίτης περιόδου με τον Μπεστ να αρχίζει να σκοράρει για τον «Δικέφαλο» σε αυτό το διάστημα. Πλέον, ανέλαβε ο Σμιθ για τους γηπεδούχους με τη βοήθεια του Σαρικόπουλου, με τον παίκτες της Λάρισας να τα περιμένουν όλα από τον Παρκς και τελικά ο Σμιθ έφερε το +19 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Ο Σμιθ συνέ2χισε το «κρεσέντο του στην αρχή της τέταρτης περιόδου και έφερε το +2 για τον «Δικέφαλο» που δεν κινδύνευε και είχε την υπεροχή στα ριμπάουντ. Ο Σμιθ έφερε το 72-48 και το 75-50ς ενώ ο Νόουλς έφερε το 80-52 στο «πάρτι» π[ου είχαν στήσει οι «ασπρόμαυροι». Με επιθετική πολυφωνία στη συνέχεια, φτάνοντας το +26.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ