aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΒγάζει 12.000 διαρκείας και «χτυπά» ρεκόρ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Βγάζει 12.000 διαρκείας και «χτυπά» ρεκόρ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μεγάλους στόχους μετά τις μεγάλες προσθήκες του καλοκαιριού θέτει ο Παναθηναϊκός.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να θέσει σε διάθεση 12.000 κάρτες διαρκείας, με στόχο να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ των 10.000.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση για τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές και εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος, θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός καρτών διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων αυστηρά έως 12.000 θέσεις ούτως ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για αγορά σε μεμονωμένους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι προσαρμόζοντας την πολιτική της στα διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση για τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Κάτι που σημαίνει πως σε κάθε αγώνα οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει για την εκάστοτε αναμέτρηση.

Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο συμφέρουσα την εξασφάλιση εισιτηρίου διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε, πως με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζετε μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τις 17 εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague, τις 13 αναμετρήσεις της Basket League, τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος, τις φιλικές αναμετρήσεις, καθώς και όλους τους αγώνες των playoffs σε όλες τις διοργανώσεις!

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, καθώς και τον τρόπο αγοράς τους, μπορείτε να βρείτε στο www.paobc.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ