aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Τρελό» ξενύχτι και πριν από το ματς!

«Τρελό» ξενύχτι και πριν από το ματς!

 Το ξενύχτι των «πράσινων» ξένων μετά την ήττα από τον Άρη δεν ήταν το… πρώτο «χτύπημα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA είχε προηγηθεί τρελό ξενύχτι και την παραμονή του αγώνα στη Θεσσαλονίκη! 

Φαίνεται πως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού η υπόθεση με τα… ξενύχτια των παικτών είναι πολύ πιο σοβαρή απ’ όσο δείχνει, μετά την νυχτερινή έξοδο των Τζέιμς Γκιστ, Μαρκίζ Χέινς και Τζέιμς Φελντέιν στη Θεσσαλονίκη, μετά την ήττα από τον Άρη στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ, για την οποία… εκκρεμεί η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη για τις συνέπειες του πειθαρχικού παραπτώματός τους.

Κι αυτό γιατί οι τρεις «πράσινοι» δεν είναι μόνο ότι νυχτοπερπάτησαν μόνο μετά από ένα παιχνίδι, αλλά και ότι αυτό έγινε και την προπαραμονή της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας, εν προκειμένω του τέταρτου αγώνα με τον Άρη, την Τετάρτη (11/5, 19:00) στο «Nick Galis Hall»!

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο Τζέιμς Γκιστ δεν παραβίασε το ωράριο της ομάδας μόνο μετά το τρίτο παιχνίδι, αλλά και πριν από αυτό, καθώς συνοδεία κι άλλων συμπατριωτών του βγήκε έξω το βράδυ της Κυριακής (8/5) και είχε ξενυχτήσει μέχρι το πρωί, επιστρέφοντας σε κακή κατάσταση στο ξενοδοχείο της ομάδας!

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι τυχαίο πως ήταν… άφαντος στο παρκέ στο παιχνίδι, καθώς σε 25:30” είχε 5π., με 2/7 σουτ και τρία λάθη…

Αυτόπτες μάρτυρες τον εντόπισαν στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης «Shark»,από όπου έφυγε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα σε… κακή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκιστ το καλοκαίρι παρέμεινε στο ΟΑΚΑ, παρά την… κίτρινη κάρτα εξαιτίας της τιμωρίας για χρήση ινδικής κάνναβης, ενώ σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για όσα είχαν γίνει.

Είναι απορίας άξια που μπορεί να φτάσει η υπομονή του Παναθηναϊκού με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και ουσιαστικά φαίνεται περίτρανα ότι η κατάσταση που έχει αναλάβει και καλείται να βελτιώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι σχεδόν αδιόρθωτη και ανεξέλεγκτη!

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Λαμποράλ, όλοι οι ξένοι του Παναθηναϊκού ήταν στον Αστέρα Βουλιαγμένης και… του έδωσαν και κατάλαβε, κάτι που είχε προκαλέσει τα σχόλια όλων των παρευρισκόμενων, αφού είχαν τη μουσική στη διαπασών… ντάλα μεσημέρι και μάλιστα συνοδεία ποτών!

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ