aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΤο τρολάρισμα Παπαλουκά για το έκτο παιδί του Σπανούλη και οι απαντήσεις της Ολυμπίας

Το τρολάρισμα Παπαλουκά για το έκτο παιδί του Σπανούλη και οι απαντήσεις της Ολυμπίας

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποφάσισε να αφιερώσει 1-2 ώρες για να απαντήσει διαδικτυακά σε ερωτήματα των followers της και ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρήκε την ευκαιρία να την πειράξει.

«Duo ή Durex (σ.σ. μάρκες προφυλακτικών) δεν χρησιμοποιείτε;», ρώτησε ο άλλοτε συμπαίκτης του Kill Bill στην Εθνική για να του απαντήσει η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη πως «… δεν περίμενα διαφορετική ερώτηση από σένα Θοδωρή».

Μάλιστα, η Χριστίνα Ψωμιάδη, σύζυγος του Γιάννη Μπουρούση, ρώτησε αν θα πάνε και για έβδομο παιδί. «Να γεννηθεί με το καλό το παιδάκι μου κι άσε το Magic 7. Τα είπαμε αυτά», η απάντηση που έδωσε.

Παραδέχτηκε πάντως πως «… στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί, αλλά όχι τόσο σύντομα. Ήταν λίγο ξαφνικό, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι», ενώ ερωτηθείσα αν ο Σπανούλης έπεσε στην πισίνα όταν έμαθε για τον ερχομό του έκτου παιδιού απάντησε: «Και όχι μόνο».

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού βοηθά με τις πάνες και τις λοιπές δύσκολες δουλειές των μωρών απάντησε: «Εδώ γελάμε όλοι μαζί!», αλλά πρόσθεσε πως «… θαυμάζω τα πάντα στον άνδρα μου. Είναι ο μέντοράς μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ