aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΤεστ για Ολυμπιακό με Μπεσίκτας στην Πόλη

Τεστ για Ολυμπιακό με Μπεσίκτας στην Πόλη

Στην Τουρκία ενόψει της συμμετοχής του στο 11ο φιλικό τουρνουά «Tubad Basketball» της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται από χθες βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού. Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο «Σινάν Ερντέμ», συμμετέχουν και οι Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Γκαζιαντέπ.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 τη Μπεσίκτας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ενώ στις 18:15 θα αρχίζει ο δεύτερος, ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Γκαζιαντέπ. Οι νικητές των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν στις 15:30 στον τελικό το Σάββατο (30/9), ενώ οι ηττημένοι στις 13:00 με έπαθλο την τρίτη θέση του τουρνουά.

Παρά τις ελλείψεις των Βασίλη Σπανούλη (τενοντίτιδα στο γόνατο) και Κώστα Παπανικολάου (επέμβαση στον αστράγαλο) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά συμπεράσματά του και να μοντάρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα, δίνοντας βαρύτητα στη σύνδεση της επίθεσης και της άμυνας, αλλά και την μεγαλύτερη προσαρμογή των ξένων. Σε σχέση με το πιο πρόσφατο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Ολυμπιακός θα έχει σήμερα και το Σάββατο διαθέσιμο τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη.

Η Μπεσίκτας του ομοσπονδιακού προπονητή της Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, καθώς έχει στις τάξεις της αξιόλογους παίκτες όπως οι Ερλ Κλαρκ (απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι), Κενάν Σιπάχι, Τζον Ντίμπλερ, Κάιλ Γουίμς, Ράιαν Μποτράιτ και φυσικά τον γνωστό από το πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους», Ντι Τζέι Στρόμπερι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ