aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣυναγερμός στον Ολυμπιακό: Δύο ακόμη κρούσματα!

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Δύο ακόμη κρούσματα!

Δεύτερο κύμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό! Μετά το χθεσινό κρούσμα, άλλα δύο προέκυψαν στην ομάδα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο θετικούς παίκτες και ένα μέλος του σταφ.

Με τα νέα δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τρεις ή τέσσερις απουσίες.

Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αμφίβολος είναι ο Χασάν Μάρτιν λόγω αδιαθεσίας, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γιώργος Πρίντεζης και πλέον ένας ακόμη παίκτης.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας ένας αγώνας δεν αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων όταν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμοι παίκτες σε μια ομάδα και στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός έχει επαρκή αριθμό διαθέσιμων παικτών για να γίνει το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01) βρέθηκαν ακόμη δύο μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.
Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ).
Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ