aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Στον πρώτο γύρο παίξαμε με τη Μύκονο και εγώ έκατσα σπίτι»

«Στον πρώτο γύρο παίξαμε με τη Μύκονο και εγώ έκατσα σπίτι»

Άλλη μια απόδειξη ότι είναι ατακαδόρος έδωσε ο Ρικ Πιτίνο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ της Basket League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε την απουσία του Ολυμπιακού από τους αγώνες της πρώτης φάσης με μια αναφορά στη Μύκονο…

«Είμαι από μια εντελώς διαφορετική σχολή. Αν βλέπατε μήνες τώρα ΝΒΑ θα λέγατε πως στον τελικό θα παίξουν Μπακς-Γουόριορς. Όμως δεν γίνεται πάντα αυτό που περιμένεις. Υπάρχουν καλές ομάδες. Κι εγώ δεν πίστευα πως το Τορόντο θα μπορούσε να πάρει τέσσερα ματς σερί και να αποκλείσει τους Μπακς, αλλά συνέβη», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι λάθος να πιστέψει κάποιος πως θα είναι εύκολο. Είχαμε δύο εύκολα ματς στον πρώτο γύρο, με τη Μύκονο κι εγώ έκατσα σπίτι, αλλά από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα», κατέληξε.

Σε ερώτηση για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα του από την απραξία αρκετών εβδομάδων είπε: «Χάσαμε από το Περιστέρι δίκαια και ήμουν εκνευρισμένος. Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστούμε από την αποχή τόσων ημερών, γιατί δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις. Πιστεύω πως τον τελευταίο μήνα γίναμε καλύτεροι και είμαι περήφανος για την πρόοδό μας».

Για το αν θα έδινε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς σε Πεδουλάκη ή Γιατρά είπε: «Οι προπονητές αν κερδίσουν τον τίτλο, είναι εξαιτίας των παικτών και όχι του μπάτζετ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για το ποιος έχει τα περισσότερα λεφτά. Αυτοί οι προπονητές είναι εξαιρετικοί όπως κάθε κόουτς. Το να κερδίσω το πρωτάθλημα έχει τεράστια σημασία για μένα. Δεν με νοιάζουν οι ατομικές διακρίσεις. Θα μπορούσαν να έρθουν οι άλλοι προπονητές σπίτι να τους φιλοξενήσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ