aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣοβαρότερος ο τραυματισμός του Χάκετ, ματιές σε γκαρντ ο Ολυμπιακός

Σοβαρότερος ο τραυματισμός του Χάκετ, ματιές σε γκαρντ ο Ολυμπιακός

Η ατυχία που χτύπησε τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής με την Ούνιξ Καζάν στο ΣΕΦ, ήταν μεγάλη, με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για απουσία του παίκτη από την ενεργό δράση το λιγότερο για δύο μήνες. Ο Ιταλός γκαρντ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις έχει υποστεί εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων και έτσι η επιστροφή του στη δράση υπολογιζόταν αρχικά για τα τέλη Φεβρουαρίου.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας, ο Χάκετ διαπιστώθηκε τελικά πως θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός παρκέ, ίσως ακόμη και για τέσσερις μήνες. Αυτό ουσιαστικά αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αρχίσει να ρίχνει ματιές στην αγορά για γκαρντ, καθώς δεν μπορεί να μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς παίκτη.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ήδη ο Μπράις Κότον, που αποδεσμεύτηκε από την Αναντολού Εφές, ωστόσο πρόκειται για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ιταλό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τσεκάρει την αγορά και αν βρει αυτό που χρειάζεται, αλλά και στην κατάλληλη τιμή, το πιθανότερο είναι πως θα γίνει μία προσθήκη.

Σημειώνεται πως αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει παίκτη, μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμος για την Ευρωλίγκα, εκτός κι αν προέρχεται από άλλη ομάδα της διοργάνωσης, οπότε θα πρέπει να αποκτηθεί μεταξύ 15ης και 16ης αγωνιστικής (στο μεσοδιάστημα του πρώτου και του δεύτερου γύρου, δηλαδή) για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ