aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUESold out: «Καζάνι» που θα βράζει το ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!

Sold out: «Καζάνι» που θα βράζει το ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε… Ο παροξυσμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού -μετά και το μπρέικ στο ΣΕΦ- αποτυπώθηκε πλήρως στη διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου τελικού, καθώς αυτά εξαντλήθηκαν!

Το… αναμενόμενο sold out του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στο άψε-σβήσε!

Όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ, τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής (22/5, 19:30) εξαντλήθηκαν, δείγμα και της δίψας που επικρατεί μετά το χθεσινό μπρέικ στο ΣΕΦ.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού στέκονται στην ανταπόκριση του κόσμου και τον καλούν «να επιδείξει για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 22/5/2016 και ώρα 19.30.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι της ομάδας μας θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ