aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Σκέφτεται την παραίτηση ο Πασκουάλ»

«Σκέφτεται την παραίτηση ο Πασκουάλ»

Η απόφαση του Δημήτρης Γιαννακόπουλου για επιστροφή της ομάδας οδικώς από την Κωνσταντινούπολη ως… τιμωρία για την εικόνα στα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στους «πράσινους».

Είναι δεδομένο πως οι τέσσερις «αντάρτες», οι Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ και Φώτσης μοιάζουν να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ειδικά με τα όσα έχουν αρχίσει και διαρρέουν αναφορικά την εξωγηπεδική τους ζωή, ωστόσο αυτό δείχνει να είναι μόνο η αρχή.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο Τσάβι Πασκουάλ μελετά την επόμενη κίνησή του. Ο Ισπανός τεχνικός όπως και οι συνεργάτες του, ακολούθησαν τις αποφάσεις της διοίκησης επιστρέφοντας κι εκείνοι οδικώς όμως η Πέμπτη αναμένεται να είναι κομβική για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως σημειώνει η «mundodeportivo» ο Πασκουάλ σκέφεται να δηλώσει παραίτηση και ρόλο στην τελική του απόφαση θα παίξει και η τελική εξέλιξη με τους τέσσερις. Όπως επισημαίνουν οι συμπατριώτες του δεν σκοπεύει να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει και όλα πλέον είναι στον αέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ