aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣίνγκλετον: «Πάμε να τα σηκώσουμε όλα»

Σίνγκλετον: «Πάμε να τα σηκώσουμε όλα»

Στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό αλλά στην απόφασή του να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι αναφέρθηκε ο Κρις Σίγκλεντον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πράσινη».

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του στην «Πράσινη»:

Για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά. Είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν και ψυχικά και αγωνιστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου για τον εαυτό μου που κατάφερα να ενσωματωθώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Χαίρομαι που αποτελώ πλέον κομμάτι της οικογένειας του Παναθηναϊκού αλλά και των φανταστικών οπαδών του».

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε το πόσο με θέλει. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με τους οποίους μίλησα. Με σεβάστηκαν πολύ γι’ αυτό και συμφώνησα. Παράλληλα, οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Πίστευα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή μου. Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό, να ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι της νέας μου ομάδας πόσο μακριά θέλει να φτάσει. Νιώθω ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή».

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να φτάσουμε ψηλά στην Ευρωλίγκα. Όσο ψηλότερα γίνεται. Να δείξουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή. Να κυνηγήσουμε την ευκαιρία μας με όλες τις δυνάμεις. Το ίδιο και στις ελληνικές διοργανώσεις, θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τον Παναθηναϊκό».

Εάν μίλησε με τον Πεδουλάκη: «Ο κόουτς με κάλεσε και μου είπε ότι με θέλει. Μου μίλησε για την ομάδα τη φιλοσοφία της για τον τρόπο παιχνιδιού της και για το πως εγώ ταιριάζω σε αυτή. Του αρέσει αυτό που έχει δει σε εμένα, έχουμε κοινούς στόχους και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να ενώσω κάποια κομμάτια του παιχνιδιού της».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης, θα είναι και αυτά πολύ δυνατά παιχνίδια όπως ήταν και τα φετινά αλλά όπως είναι σχεδόν κάθε χρόνο. Ανυπομονώ να αγωνιστών εναντίον τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ