aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣε ρυθμούς… Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Σε ρυθμούς… Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Σε μια έδρα που ο Ολυμπιακός πέρασε με buzzer-beater του Γκριν και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, ο Παναθηναϊκός Superfoods παρουσιάστηκε κυρίως υποψιασμένος και κατόπιν διαβασμένος επικρατώντας μέσα στη Λευκάδα της Δόξας με το επιβλητικό 73-46.

Κορυφαίος για τους «πράσινους» ήταν ο Νικ Καλάθης, καθώς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις 16′, ο χρόνος που παρέμεινε στο παρκέ ήταν αυτός που χρειάζονταν οι φιλοξενούμενοι για να «καθαρίσουν» το ματς. Ο διεθνής πόιντ-γκαρντ είχε 11 πόντους και 6 ασίστ, με τη συνεισφορά του να φαίνεται κυρίως όταν απουσίαζε από το παρκέ μεταξύ του τέλους της πρώτης περιόδου και αρχές της δεύτερης.

Τον Καλάθη σε απόδοση ακολούθησαν οι Γκιστ (13 πόντοι) και Μπουρούσης (12 πόντοι σε 13’), ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην άμυνα του «τριφυλλιού» που δεν άφησε τους γηπεδούχους να σκοράρουν πάνω από 13 πόντους σε καμία από τις τέσσερις περιόδους. Σε κακή μέρα η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου που δεν θύμισε σε τίποτα το σύνολο που νικήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 22-41, 35-59, 46-73.

190301190342

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ