aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΡαζνιάτοβιτς: «O Σπανούλης θα είχε συμβόλαιο $80.000.000!»

Ραζνιάτοβιτς: «O Σπανούλης θα είχε συμβόλαιο $80.000.000!»

Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, γνωστός και μη εξεραιτέος στην πιάτσα των ατζέντηδων στο μπάσκετ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο sportklub.rs και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ριζοσπαστικές αποφάσεις του πελάτη του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πέταξε… 80.000.000 δολάρια και ένα πενταετές συμβόλαιο με τους Ρόκετς για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Για παράδειγμα, ο Σπανούλης δεν ήθελε να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Μουντομπάσκετ του 2006, όπου είχε «εξαφανίσει» τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα είχε νικήσει τις ΗΠΑ», άρχισε να εξιστορεί ο Ραζνιάτοβιτς, ο οποίος πέρασε αμέσως στο… ψητό αναφερόμενος στην παρουσία του πελάτη του στο ΝΒΑ: «Δεν έπαιζε πολύ, δεν ήθελε να μείνει και ήρθε στην Ευρώπη.

Αυτό είχε και την καλή του πλευρά, καθώς με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τα πάντα». Ο Σέρβος μάνατζερ αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε μείνει πέρα τον Ατλαντικό αν είχε αποδεχθεί πενταετές συμβόλαιο ύψους 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων και πως αυτό αρνήθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Τότε, για να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα στην ιστορία που κατέβαλε buyout σε σύλλογο ΝΒΑ για να αγοράσει παίκτη.

Ο Σέρβος μάνατζερ μίλησε και για τη σύνδεση Ευρώπης – Αμερικής και τους παίκτες που ακολουθούν τη διαδρομή προς το ΝΒΑ. Εξήγησε ότι σύντομα ο αριθμός τους θα αυξηθεί και προέβλεψε ότι ήρθε η σειρά του Τεόντοσιτς και του Μπογκντάνοβιτς. «Πρέπει να πάνε στο ΝΒΑ», είπε ο Ραζνιάτοβιτςμε απόλυτη σιγουριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ