aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠρώτα οι αρχηγοί, μετά οι άλλοι

Πρώτα οι αρχηγοί, μετά οι άλλοι

Υδατα ήρεμα. Δίχως ακόμη πολλούς… κυματισμούς. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Ή ανησυχητικό. Στον Ολυμπιακό έχουν θέσει τις προτεραιότητές τους. Αλλά και για τους τομείς και τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση εν όψει της επόμενης σεζόν. Κοινώς, όλα τα πράγματα στον καιρό τους.

Μπορεί στη λίστα των «ερυθρόλευκων» να υπάρχουν αρκετά ονόματα (και πολλά άλλα, πέρα από αυτά που έχουν διερρεύσει), ωστόσο η… ανησυχία στους Πειραιώτες επικεντρώνεται σε δύο δικά τους παιδιά. Πρώτα στον Βασίλη Σπανούλη και έπειτα στον Γιώργο Πρίντεζη. Η ώρα του ραντεβού με τον πρώτο πλησιάζει και θα κρίνει εν πολλοίς τις εξελίξεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αν, για παράδειγμα, ο «V-Span» δεν συμφωνήσει (κάτι που μέχρι τώρα δεν φαντάζει πιθανό), τότε στον Ολυμπιακό θα είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν δύο γκαρντ. Αν συμφωνήσει, αυτόματα ο υποχρεωτικός αριθμός πέφτει στον έναν.

Οσο για τον Πρίντεζη; Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως η πρόθεση της διοίκησης των πρωταθλητών είναι να μην αφήσουν τον «Πριντ» να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (σ.σ.: είχε ανανεωθεί πρόωρα το 2015 για δύο χρόνια) και πρόκειται να του προτείνουν νέο (και βελτιωμένο) συμβόλαιο.

Πέρα από τους δύο αρχηγούς, στον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, με πιο… φρέσκια και εξαιρετικά προσιτή εκείνη του Ντέβον Μπούκερ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη Σαλόν και αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της γαλλικής Λίγκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ