aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠρος θετική κατάληξη με Ράις και Τόμας ο Παναθηναΐκός, στην αναμονή για Αντετοκούνμπο

Προς θετική κατάληξη με Ράις και Τόμας ο Παναθηναΐκός, στην αναμονή για Αντετοκούνμπο

Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε ό,τι αφορά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, με το θέμα των ξένων να έρχεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Πρώτα ονόματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» είναι αυτά των Τάιρις Ράις και ΝτεΣόν Τόμας.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, τα μηνύματα που προκύπτουν είναι θετικά για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς όσο περνούν οι μέρες, η προοπτική συμφωνίας φαντάζει όλο και πιο πιθανή και το πιο πιθανό είναι όντως να υπάρξει τελική συμφωνία με τον έμπειρο Αμερικανό. Ο αριστερόχειρας γκαρντ αναμένεται να είναι ο δεύτερος πλέι-μέικερ πίσω από τον Νικ Καλάθη, αλλά φυσικά μόνο ως ορισμός του «back-up» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, λόγω της ποιότητας που διαθέτει.

Για τον ΝτεΣόν Τόμας, τα δεδομένα είναι ανάλογα, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι θετική και έτσι για τη θέση «4» υπολογίζονται οι Ουάιλι, Μήτογλου και φυσικά ο Τόμας, κλείνοντας το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην υπόθεση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό, πέραν τη αναμονής, αφού ο 26χρονος κυνηγάει το όνειρο του NBA, μέσω του Summer League και τη συμμετοχή με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Τέλος, για τον Μπράντον Πολ, είναι μια περίπτωση που όντως έχει προταθεί, αλλά δύσκολα θα απασχολήσει τους «πράσινους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ