aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠρέλεβιτς: «Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν, σας ευχαριστώ γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία»

Πρέλεβιτς: «Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν, σας ευχαριστώ γι’ αυτή τη μοναδική εμπειρία»

Με έναν σύντομο λόγο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε την PAOK Sports Arena για να τον τιμήσει το απόγευμα που ο ΠΑΟΚ απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 7.

Δεν ήθελε να πει πολλά, στη δική του ημέρα. Δεν ήθελε γιατί ήταν τρομερά συγκινημένος και είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατηθεί. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποθεώθηκε το Σάββατο (1/4), είδε τη φανέλα με το νούμερο 7 να ανεβαίνει στον ουρανό της PAOK Sports Arena, είδε φίλους και αντιπάλους και στο φινάλε με έναν μικρό λόγο έδειξε για ακόμα μία φορά τον χαρακτήρα του.

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, είχα διαφορετική άποψη, δεν φταίει η ομάδα. Με αυτή τη διοίκηση, είδα ενδιαφέρον. Με ανάγκασαν να αναθεωρήσω. Είχε έρθει η στιγμή. Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, σας ευχαριστώ για τη μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία, σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

«Δεν ξέχασαν το όνομά μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με έκανε να αναθεωρήσω. Είναι καλό να ξέρεις την ιστορία. Ήθελα το 7 να το φοράει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Εννοείται ότι συγκινήθηκα, είναι κάτι που ζεις μία φορά, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μου», πρόσθεσε λίγο αργότερα στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ