aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠεριμένουν το «ναι» του Σίνγκλεντον

Περιμένουν το «ναι» του Σίνγκλεντον

Όπως το είχε πει κάποτε ένας σπίκερ, σε μια από τις πολλές ατάκες του σε περιγραφές αγώνων που έμειναν στην ιστορία… «Περιμένει, περιμένει, πάντα περιμένει». Κάπως έτσι είναι τα πράγματα για το «φλερτ» του Παναθηναϊκού και του Κρις Σίνγκλετον.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στον 26χρονο φόργουορντ, που μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», και πλέον περιμένουν την απάντησή του για να ολοκληρωθεί και επίσημα το πρώτο μεταγραφικό μπαμ της ομάδας. Ο Σίνγκλετον έδειξε να θεωρεί ότι η πρόταση τον καλύπτει και αυτό φαίνεται να τον έχει κάνει έτοιμο να πει το «ναι». Στο παιχνίδι του, βέβαια, είναι κι άλλοι «μνηστήρες», αλλά η προσφορά του Παναθηναϊκού δείχνει να τον καλύπτει.

Οι «πράσινοι», πάντως, δεν έχουν ήδη τις σαμπάνιες στον πάγο για να χαρούν την πρώτη τους μεταγραφή, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν στείλει ο άλλος υπογεγραμμένο συμβόλαιο, τότε δεν μπορείς να πανηγυρίζεις. Το θέμα πάντως είναι σε καλό δρόμο, ο παίκτης δείχνει να βρίσκεται στον δρόμο για το ΟΑΚΑ και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα φοράει την πράσινη φανέλα από τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός, που ήταν την περασμένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αγωνίζεται αυτόν τον καιρό στην Κίνα με την Ανχούι, αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει τον Αύγουστο. Ο Σίνγκλετον είχε πέρσι μ.ό. 8,6 πόντους και 4,5 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα με τη Λοκομοτίβ, ενώ στη VTB League είχε 9,4 πόντους και 5,1 ριμπάουντ.

Σε καλό δρόμο του Ντρέιπερ

Πέρα από τον Κρις Σίνγκλετον, οι «πράσινοι» δείχνουν να είναι κοντά και στον δεύτερο μεγάλο στόχο τους, τον Ντοντέι Ντρέιπερ. Η υπόθεση του 32χρονου γκαρντ που έπαιζε κι αυτός στη Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρσι είναι σε πολύ καλό δρόμο παρά το γεγονός ότι τον Αμερικανό τον φλερτάρουν πολλές ομάδες. Και σε αυτόν η πρόταση που έχει κάνει η ομάδα είναι εξαιρετική και δείχνει να καλύπτει τα «θέλω» του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ