aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠεδουλάκης: «Κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο… προφανής στόχος του Παναθηναϊκού»

Πεδουλάκης: «Κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο… προφανής στόχος του Παναθηναϊκού»

Με την καινούργια σεζόν… προ των πυλών, ο Αργύρης Πεδουλάκης κλήθηκε από την διοργανώτρια Αρχή να μιλήσει για τους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αλλά και την Basket League που θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ μίλησε τόσο για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες όσο και για το επίπεδο της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεδουλάκης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος:

«Το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος είναι να έχουν όλοι την υγειά τους. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανής όπως πάντα: η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τα ματς του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Εύχομαι εκ νέου υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές αλλά και οικονομική υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι η 9η σερί χρονιά που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και εύχομαι όλες οι ομάδες να καταφέρουν να επιβιώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ