aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠασκουάλ: «Ανέκδοτο πια το πούλμαν – Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Πασκουάλ: «Ανέκδοτο πια το πούλμαν – Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, «Rac1» μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ, για την τεράστια επιτυχία του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

«Όταν προηγηθήκαμε με +17, το κοινό αντέδρασε πετώντας καπνογόνα και κροτίδες με στόχο εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε» δήλωσε για τον τελικό ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε αναφορικά με το μέλλον του… «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω, αλλά πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Για την ιστορία με το πούλμαν ανέφερε: «Η επιστροφή με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν μία δύσκολη κατάσταση ως προς τη διαχείρισή της. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε τις νίκες. Τώρα όμως αποτελεί ανέκδοτο».

Για την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω εκπλαγεί από την αποχώρηση του Μπαρτζώκα. Ο κόσμος μας λειτουργεί έτσι».

Θυμίζουμε ότι σήμερα Τρίτη 13/6 ο Τσάβι Πασκουάλ θα δώσει την πρώτη του ΜΕΓΑΛΗ συνέντευξη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Μείνετε συντονισμένοι στις 15.00 σήμερα για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ