aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαρωδία: Το ΑΕΚ-Άρης τέλειωσε με 5 παίκτες! (video)

Παρωδία: Το ΑΕΚ-Άρης τέλειωσε με 5 παίκτες! (video)

Σε ένα παιχνίδι-παρωδία για το μπάσκετ, η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 89-84 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις… φασαρίες μεταξύ των παικτών με τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα οι ομάδες να παίζουν… 3on3 καθώς αμφότερες έμειναν με 3 παίκτες!

Στα του αγώνα, η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος καθώς με καλή κυκλοφορία χτύπησε τον Άρη που για ένα ακόμα παιχνίδι αγωνίστηκε χωρίς τον Χάγκινς.

Το 48-35  έδινε ένα προβάδισμα στην Ένωση ωστόσο ο Άρης σταδιακά άρχισε να μειώνει τη διαφορά. Στην 3η περίοδο όμως είχαμε και την πρώτη μεγάλη αψιμαχία. Ο ΜακΝίλ είχε μια διχογνωμία με τον διαιτητή με αποτέλεσμα να δεχτεί τεχνική ποινή. Ο Αμερικανός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και δέχτηκε και δεύτερη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Ακολούθησε ένταση, με τον ΜακΝίλ να έχει βγει εκτός εαυτού ωστόσο οι ψυχραιμότεροι τον ηρέμησαν. Παρά τη σύγχυση ο Άρης συνέχισε να ροκανίζει το σκορ με αποτέλεσμα λίγα λεπτά πριν το τέλος το σκορ να γίνει 78-78!

Στις τελευταίες φάσεις όμως η Ένωση ήταν πιο ψύχραιμη και με καλάθια του Σάκοτα πήρε διαφορά 5 πόντων κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το ματς ωστόσο είχε… δρόμο ακόμα καθώς από μία αψιμαχία Γουότερς-Παπαντωνίου πήγε να γίνει σύρραξη με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να βρεθούν στο… χώρο του εγκλήματος.

Οι διαιτητές συμβουλευόμενοι το ριπλέι, άφησαν την κάθε ομάδα με… 3 παίκτες το τελευταίο λεπτό (!) με την ΑΕΚ να επικρατεί τελικώς με 89-84, παίρνοντας τη νίκη που τη φέρνει ένα ροζ φύλλο μακριά από την 3η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 48-35, 68-61, 89-84

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Παπαντωνίου 6, Σάκοτα 22 (6 ριμπ.), Χέρστον 13, Μιλόσεβιτς 7, Κάρτερ 12 (7 ριμπ.), Σαρικόπουλος 2, Μωραΐτης, Έρικ 7 (6 ριμπ.).

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 1, Δήμας, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Γουάιτ 20 (7 ριμπ.), Γουότερς 15 (7 ασίστ), Ζάρας 22, Κοέν 5, Σίμτσακ 3, Μούρτος 12, ΜακΝίλ 6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ