aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αταμάν, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αταμάν, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Εργκίν Αταμάν, καθώς, το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που θα συμβεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Τούρκου προπονητή με την Εφές.

Με δεδομένο πως οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν ρεπό αυτή την εβδομάδα στο πρωτάθλημα Τουρκίας, αφού αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε λόγω της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, ο 57χρονος προπονητής βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη χώρα μας ώστε να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος τεχνικός, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν για την… επόμενη ημέρα του συλλόγου!

Μάλιστα, το παρών στη συνάντηση έδωσαν, τόσο ο General Manager του «τριφυλλιού», Σάνι Μπετσίροβιτς, όσο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Δημήτρης Κοντός.

Όπως είναι λογικό, στο… τραπέζι έπεσαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το υπάρχον ρόστερ, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», με μήνυμά του στα social media, υποσχέθηκε ένα πολύ καλύτερο «αύριο» για το «τριφύλλι», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο σύλλογος θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα επιστρέψει στα νταμπλ και τα τρεμπλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ