aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός για Π. Γιαννακόπουλο: «O Πατριάρχης θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»

Παναθηναϊκός για Π. Γιαννακόπουλο: «O Πατριάρχης θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο άνθρωπος που πήρε στα χέρια του τον αγαπημένο του σύλλογο και τον γιγάντωσε. Που μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε πραγματικό «μεγαθήριο» της Ευρώπης. Τον γέμισε με σεβασμό. Όπως ακριβώς σεβόντουσαν και εκείνον. Φίλοι και αντίπαλοι.

Όλοι είχαν και από μια καλή κουβέντα να πουν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Το «κενό» που άφησε «φεύγοντας» από τη ζωή, σαν σήμερα, στις 10 Ιουνίου του 2018, σε ηλικία 89 ετών ήταν κάτι παραπάνω από δυσαναπλήρωτο.


«Παύλος Γιαννακόπουλος 1929-2018. O Πατριάρχης του Παναθηναϊκού μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας!» ήταν το μήνυμα του «τριφυλλιού» στο Twitter.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έγινε για πρώτη φορά πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στις 10 Ιουνίου 1987. Παράλληλα η πρώτου ενασχόληση με τα κοινά των «πράσινων» δρομολογείται μία εβδομάδα μετά το Γουέμπλεϊ και δη στις 10 Ιουνίου 1971, όταν και είχε την πρώτη επίσημη εμπλοκή του ως διοικητικός παράγοντας του ΠαναθηναΪκού.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό αποτυπώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο «πράσινο» παλμαρε του συλλόγου: Με τον Παύλο Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 1 Διηπειρωτικό, 16 πρωταθλήματα Ελλάδας και 14 κύπελλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ