aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός για Μπέικον: «Δεν σεβάστηκε ποτέ την ομάδα και τους κανόνες της»

Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Δεν σεβάστηκε ποτέ την ομάδα και τους κανόνες της»

Παναθηναϊκός και Ντουέιν Μπέικον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγες ημέρες ελέω των παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει ο Αμερικανός.

Ο ίδιος μέσω live στο Instagram μίλησε για το τελευταίο διάστημα παραμονής του στους «πράσινους» αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, αλλά και την παρουσία security κάτω από το σπίτι του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση στα όσα ειπώθηκαν από τον Μπέικον, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν σεβάστηκε τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας, αλλά ούτε και τα αποδυτήριά της.

Πιο συγκεκριμένα: «Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της. Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι της ομάδας είχαν τοποθετήσει ασφάλεια για μία μέρα έξω από το σπίτι του Μπέικον για λόγους προφύλαξης από τα… νυχτοπερπατήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ