aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός: Χάμιλτον για... αντι-Σίνγκλετον

Παναθηναϊκός: Χάμιλτον για… αντι-Σίνγκλετον

Η επιμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα να συνεργαστεί και πάλι -μετά την κοινή θητεία τους στην Λοκομοτίβ Κουμπάν- με τον πολύτιμο Κρις Σίνγκλετον και η νέα βελτιωμένη πρόταση που είναι διατεθειμένη να καταθέσει στον Παναθηναϊκό η Κίμκι, με τους Ρώσους να προσφέρουν παραπάνω από 1εκ. ευρώ για την αποδέσμευση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ από το «τριφύλλι», αλλάζουν τα δεδομένα της παραμονής του παίκτη στους νταμπλούχους Ελλάδας. Μιας παραμονής που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που η Κίμκι δελεάζει τον Σίνγκλετον με διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 3.5εκ. ευρώ (!), και ο παίκτης επιθυμεί τη μετακίνηση του.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την πρόταση της Κίμκι και να δώσουν τον Σίνγκλετον, μόνο στην περίπτωση που «κλειδώσουν» την υπογραφή του ΝΒΑερ, Τζάστιν Χάμιλτον. Ο 27χρονος Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο σέντερ, ο οποίος πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Τορόντο Ράπτοτς (σ.σ. τον απέκτησαν από τους Μπρούκλιν Νετς), έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σίνγκλετον και στο «τριφύλλι» ξεκαθάρισαν ότι μόνο στην περίπτωση που πάρουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Χάμιλτον, θα συναινέσουν την αποδέσμευση του Σίνγκλετον.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Χάμιλτον είχε μέσους όρους με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς 6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, ενώ η Ευρώπη μόνο άγνωστη δεν του είναι, καθώς τη σεζόν 2015-16 είχε θητεύσει στη Βαλένθια, με τον ίδιο να κερδίζει μία θέση στην κορυφαία πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ