aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠάει για Σαμπάζ Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός!

Πάει για Σαμπάζ Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός!

Και το όνομα αυτού, Σαμπάζ Νέιπιερ! Ο 31χρονος Πορτορικανός είναι ο «εκλεκτός» του Ντέγιαν Ράντονιτς για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στα γκαρντ, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης!

Πρόκειται για παίκτη με εμπειρία στην Ευρώπη, αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ένας τραυματισμός, ωστόσο, τον έθεσε από νωρίς νοκ άουτ. Φέτος, ο 31χρονος πλέι μέικερ αγωνίζεται στην G-League, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της μεξικανικής Capitanes de Ciudad de Mexico.

Εκείνο, πάντως, που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τώρα, είναι να δούμε τι θα γίνει με τις θέσεις των ξένων στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν οκτώ ξένους παίκτες και με ενδεχόμενη απόκτηση του Νέιπιερ ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 9, οπότε κάποιος θα αποχωρήσει! Ο Ράντονιτς, επομένως, θα πρέπει να αποφασίσει και για μία ακόμα αλλαγή για το ελληνικό ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ