aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Ωωω Μπάνε, Μπάνε…»: Ρίγη συγκίνησης στην απόσυρση του «7» του θρυλικού Πρέλεβιτς!

«Ωωω Μπάνε, Μπάνε…»: Ρίγη συγκίνησης στην απόσυρση του «7» του θρυλικού Πρέλεβιτς!

Iστορικές στιγμές στο «Παλατάκι» για τον τεράστιο Μπάνε Πρέλεβιτς!

Σε μια ημέρα γιορτής και… αναμνήσεων παλαιών ένδοξων εποχών του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον 57χρονο θρύλο της ομάδας, με την ιστορική φανέλα με το Νο. «7» να κοσμεί μια για πάντα την οροφή της Πυλαίας!

Το «παρών» έδωσαν μεγάλες δόξες του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι Ευθύμης Ρέντζιας, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Χρήστος Τσέκος, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χάρης Παπαγεωργίου (πρόεδρος ΚΑΕ Άρης).

Φυσικά, το «παρών» έδωσε και η οικογένεια του Μπάνε, με τις κόρες του, Άννα και Τέα, αλλά και τη γυναίκα του, Νεβένα, να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αποθανατίζοντας τις στιγμές εμφανώς συγκινημένες.

Τον 57χρονο Σέρβο τίμησαν οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής και Θανάσης Χατζόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα μέσω βίντεο έστειλαν οι Τζον Κόρφας, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Δημήτρης Ιτούδης, Ντράγκαν Σάκοτα, Μπάρλοου, αλλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς!

«Είσαι μία λαμπερή ιστορία του συλλόγου. Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να βρω έναν παίκτη σαν και εσένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον Μπάρλοου να δίνει τον ρυθμό στην εξέδρα: ««Ωωω Παοκάρα, Ωωω Μπάνε»!

«Με αυτή τη διοίκηση τώρα και με πρόεδρο τον Θανάση Χατζόπουλο, μου έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με αναγκάσαν να πω την άποψή μου. Συνειδητοποίησα ότι έχει έρθει η στιγμή να γίνει αυτό, και ήξερα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε και για τη μοναδική και αξέχαστη εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την βράβευσή του, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΟΚ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ