aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟλυμπιακός: Ανανέωσε ο Μάντζαρης!

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μάντζαρης!

Παίκτης του Ολυμπιακού για τρία ακόμη χρόνια ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Ο 27χρονος πλέι μέικερ συναντήθηκε με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia στην Πλατεία Κλαυθμώνος και έδωσαν τα χέρια για να παραμείνει αναλοίωτος ο κορμός της ομάδας του Πειραιά μετά την επέκταση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Πλέον, οι Σπανούλης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Πρίντεζης είναι «δεμένοι» και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις με προτεραιότητα να δίνεται στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Μάντζαρης λέγεται πως είχε εξαιρετική οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως το δέσιμό του με τους ερυθρόλευκους, ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει στο λιμάνι (5.8 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ανά 23.4 λεπτά συμμετοχής), η χημεία με τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν τα στοιχεία που τον κράτησαν στην ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2011.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ