aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μέικον

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μέικον

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα πλέον ο Ντάριλ Μέικον (26 χρονών, 1.88 μέτρα), με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το πρωί της Δευτέρας (12/7) την απόκτησή του.

Ο Ντάριλ Μέικον (26 χρονών, 1.88 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι είχαν κυκλώσει το όνομα του Ντάριλ Μέικον, πριν ακόμη ανακοινωθεί η πρόσληψη του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο να αποκαλύπτει το θέμα στο Show must go on Live στις 7 Ιουνίου.

Την σεζόν 2020/21 ο Μέικον την ξεκίνησε αρχικά στην Γαλατάσαραϊ, ενώ στην συνέχεια συμφώνησε με την ΑΕΚ. Με την φανέλα της «Ένωσης» είχε 16.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 44.4% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ