aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Χάτσερ στον ΠΑΟΚ για δυο χρόνια! (pic)

Ο Χάτσερ στον ΠΑΟΚ για δυο χρόνια! (pic)

Ο ΠΑΟΚ με μεθοδικότητα κινήθηκε για την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ, που μετά από δύο σεζόν επιστρέφει στον Δικέφαλο, για την τρίτη του θητεία στα “ασπρόμαυρα”, με τον ατζέντη του Αμερικανού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς να κάνει την αποκάλυψη για την συμφωνία των δύο πλευρών.

«Ο Γουίλιαμ Χάτσερ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ! Υπέγραψε συμφωνία για 2 χρόνια», ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο γνωστός ατζέντης, ανακοινώνοντας την μεταγραφική… βόμβα που πυροδότησε ο Δικέφαλος με την επιστροφή του 33χρονου γκαρντ.

Ο Χάτσερ μετά την δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-2016, αγωνίστηκε σε Παρτιζάν και Ντιναμό Σάσαρι και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Tην περσινή σεζόν ο Χάτσερ αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ντιναμό Σάσαρι, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 9.3 πόντους και 2.3 ασίστ.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Γουίλιαμ Χάτσερ στον Δικέφαλο, αφού με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, είχε αγωνιστεί και τις σεζόν 2012-2013 και 2015-2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ