aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Άρης πυροβολούσε… ο ΠΑΟΚ τον σκότωσε!

Ο Άρης πυροβολούσε… ο ΠΑΟΚ τον σκότωσε!

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ! Δίνοντας και την ψυχή του στο τέλος και παρά το γεγονός πως η αστοχία του από τα 6,75μ. έφτασε στα όρια αρνητικού ρεκόρ (0/20), ο «δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε τα, αντίστοιχα, τραγικά ποσοστά των «κίτρινων» εντός παιδιάς (11/39) και τον νίκησε ξανά, 62-58!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που «πυροβολούσε» ακατάπαυστα έξω από τη γραμμή (9/22), «έσκασε» στο τέλος, ενώ το γεγονός ότι δεν μπορούσε να περάσει την μπάλα κάτω από το καλάθι, δεν της επέτρεψε παρά να εκτελέσει μόλις 12 βολές (με 9 εύστοχες), τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε 22 (με 18 να… κουνάνε το διχτάκι)!

Έτσι, μετά και τη δεύτερη νίκη του -έπειτα από εκείνη του 1ου γύρου, στο Αλεξάνδρειο- επί του μισητού του αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ… έβαλε -στην ισοβαθμία- από κάτω τον Άρη, αλλά και τον Κολοσσό και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 4ης θέσης και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Μαργαρίτης (15π., 8 ριμπ.), Πέινερς (13π.) και Κλάντον (12π.). Δεν έφτασε στον Άρη ο Τζένκινς και οι 12 πόντοι του.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 29-36, 44-45, 62-58.

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Μακφάντεν, Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Σάιμπερτ, Παπαδόπουλος, Πέινερς, Κλάντον

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Πρίφτης): Τζάκσον, Ξανθόπουλος, Τσαϊρέλης, Τζένκινς, Κάμινγκς, Ζάρας, Μούρτος, Σίμτσακ, Γκόρντον, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς, Ντραγκίτσεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ