aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Άρης έκανε ρεκόρ 7ετίας

Ο Άρης έκανε ρεκόρ 7ετίας

Ο Αρης έφτασε τις 13 νίκες με την επικράτησή του στα Τρίκαλα, μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που είχε πετύχει την ίδια επίδοση (με την ολοκλήρωση της 18ης στροφής στην Α1) ήταν η σεζόν 2008-09.

Οπως τότε, έτσι και τώρα ο Αρης βρίσκεται στην 4η θέση. Το 2009 η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβλεπε την πλάτη του Πανελληνίου, τώρα έχει μπροστά του (στην 3η θέση, με μια νίκη διαφορά) την ΑΕΚ. Ιδιες ήταν οι επιδόσεις του σε εκτός και εντός έδρας παιχνίδια, με τον Αρη να έχει ρεκόρ 8-1 στην έδρα του και 5-4 μακριά από το Αλεξάνδρειο (όπως και φέτος δηλαδή).

Θυμίζουμε ότι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (της σεζόν 2008-09) βρήκε τον Αρη στην 3η θέση (με 19 νίκες), μπροστά από Μαρούσι και Πανελλήνιο (17). Η ομάδα της περιόδου 2008-09 πλαισιωνόταν από παίκτες όπως ο Νέλσον, ο Κλαρκ, ο Μπετς, ο Σέκουλιτς, ο Μπάρλος, ο Αγαδάκος, ο Μούρτος, ο Παπανικολάου κ.ά. Πέρσι, τέτοιον καιρό, ξανά με τον Πρίφτη στον πάγκο του, ο Αρης είχε μόλις μια νίκη λιγότερη(12).

Η μοναδική ομάδα της Α1 χωρίς αλλαγές

Μετά και την προσθήκη στην οποία προχώρησε ο Παναθηναϊκός με την επιλογή του Ελιοτ Γουίλιαμς, ο Αρης είναι η μοναδική ομάδα της Α1 που δεν προχώρησε ως τώρα σε αλλαγές στο ρόστερ της και εξακολουθεί να πορεύεται με την ίδια σύνθεση από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ