aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΝτάλας Μάβερικς καλούν Τζέιμς Γκιστ

Ντάλας Μάβερικς καλούν Τζέιμς Γκιστ

Είναι 30 ετών, έστω και αν πολλοί πιστεύουν ή νομίζουν (άγνωστο για ποιο λόγο) ότι είναι αρκετά πιο μεγάλος. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Οτι ακόμη και τώρα μπορεί να διαβεί την πόρτα του ΝΒΑ.

Αλλωστε αρκετοί παίκτες έχουν πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία με πιο πρόσφατα παραδείγματα τον Μαρτσελίνιο Χουέρτας και κυρίως τον Πάμπλο Πριχιόνι. Πάμε και στο «ζουμί» της υπόθεσης.

Οι Ντάλας Μάβερικς είναι εκείνοι, σύμφωνα με το απόλυτα επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του SDNA, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον πάουερ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο απλά τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, αλλά έχουν ήδη μιλήσει μαζί του.

Οι Μαβς τον παρακολουθούν εδώ και χρόνια στο επίπεδο της Ευρωλίγκας και θεώρησαν ότι τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσουν την περίπτωσή του. Το πόσο θα την προχωρήσουν και τι τελικά θα γίνει, θα είναι κάτι, που θα φανεί τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Ο Γκιστ μπορεί να μην έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά έχει την σχέση του με αυτό υπό την έννοια ότι το 2008, όταν και βγήκε από το Μέριλαντ, επιλέχθηκε στο νο57 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μάλιστα έπαιξε μαζί τους στο σάμερ λιγκ, αλλά το 2010. Χωρίς, όμως, τα «σπιρούνια» να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του. Να, όμως, που το κάνουν εν έτει 2016 οι γείτονές τους Μάβερικς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ