aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜε Κλάσεν κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Με Κλάσεν κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόνιαρη, Ζάρα και Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι θα μείνουν Θεσσαλονίκη.

Από ‘κει και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Όουεν Κλάσεν και Λάκι Τζόουνς. Ο Καναδός σέντερ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα.

Αναλυτικά, την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ντίλαρντ, Κλάσεν, Χρυσικόπουλος, Κρούμπαλι, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Καραμανώλης, Κατσίβελης, Τζόουνς και Τρις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για μας είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε μία εικόνα καλύτερη από αυτήν που είχαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με καλύτερη εμφάνιση και να μπορέσουμε να ανεβάσουμε κυρίως το κομμάτι της αυτοπεποίθησής μας σε επίπεδα τέτοια που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς για μας, κάθε μέρα δημιουργούνται και νέα προβλήματα, τα οποία δεν μας αφήνουν σε κανένα σημείο να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Το μεγάλο θέμα για μας είναι ότι προστίθενται προβλήματα σε αυτά που ήδη έχουμε, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που μας απασχολεί σοβαρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ