aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜατσιούλις: «Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απαιτήσεις»

Ματσιούλις: «Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απαιτήσεις»

Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να προσφέρει χαρά στους φίλους της δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις.

«Φυσικά γνωρίζω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απαιτητικός. Δέχομαι πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους, αλλά ταυτόχρονα -αν και όχι σε όλα- τα παιχνίδια το γήπεδο είχε κόσμο και μας στηρίζουν σε καλές και κακές περιόδους. Εγώ είχα συνηθίσει να παίζω σε περισσότερους φιλάθλους και εύχομαι να έρχεται περισσότερος κόσμος, ανεξάρτητα αν πρόκειται για ελληνικό πρωτάθλημα ή Ευρώπη», ανέφερε ο αρχηγός της «Ένωσης» στο πλαίσιο των βραβείων του ΕΣΑΚΕ.

Και συνέχισε: «Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είμαστε διαφορετική ομάδα. Έχουμε έμπειρους αλλά και νέους παίκτες. Μόνο μια βδομάδα είμαστε όλοι μαζί. Εγώ ήρθα αργά στην ομάδα, κάποιοι είχαν τραυματισμό. Γνωρίζω κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν.

Η φιλοσοφία μας είναι όλη μαζί να στηρίξουμε αυτό που θέλει ο προπονητής μας. Έχω παίξει για τον κύριο Πεδουλάκη. Τώρα με τον νέο προπονητή, τον κόουτς Παπαθεοδώρου, μου αρέσει γιατί έχει περισσότερη τακτική. Είναι παιχνίδι μυαλού και μου αρέσει πολύ. Είναι δύσκολο. Ειδικά κάτω από το καλάθι είναι σκληρό και μου αρέσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ