aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜάντζαρης: «Μέτρησε η επιθυμία των προέδρων»

Μάντζαρης: «Μέτρησε η επιθυμία των προέδρων»

Χαρούμενος, αλλά και παράλληλα ανακουφισμένος από την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Μιλώντας αμέσως μετά την επίτευξη του deal, έξω από τα γραφεία της Arcadia, ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν μαζί κι έστειλε μήνυμα άμεσης επιστροφής στους τίτλους ενόψει της νέας χρονιάς.

Για την συμφωνία: «Μακάρι να είναι και περισσότερα. Από την αρχή έδειξαν οι πρόεδροι ότι θέλουν να μείνω στην ομάδα. Έδειξα και εγώ ότι θέλω να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα, πολύ απλά. Είπαμε ότι το φετινό, η “αποτυχία” από πλευράς τίτλων, ήταν μία παρένθεση. Ξεκινάμε δυνατά. Πάμε όπως κάθε χρόνο και για τους τρεις τίτλους. Κάνουμε μια καινούργια αρχή».

Για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε: «Πραγματικά ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που έχω ζήσει στην μπασκετική μου ζωή. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα πέρασαν. Είμαστε χαρούμενοι, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Συνεχίζουμε…».

Για το εάν ήταν πιο δύσκολη η φετινή υπόθεση ανανέωσης ή η προηγούμενη: «Ναι, πιο δύσκολη, γιατί τώρα ήμουν ελεύθερος. Στην προηγούμενη είχα και συμβόλαιο».

Για το κλειδί του deal και για την διατήρηση του κορμού: «Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.

Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσει ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τις διαπραγματεύσεις: «Είπαμε πολλά. Μιλούσαμε για δύο ώρες. Είπαμε και για του χρόνου. Θα είμαστε εδώ να τα έμε για άλλα τρία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ