aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Μάχη ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για Σλούκα», λένε οι Ισπανοί

«Μάχη ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για Σλούκα», λένε οι Ισπανοί

Ο Κώστας Σλούκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δημοσιεύματα από Ισπανία και Τουρκία, αναφέρουν πως βρίσκεται ανάμεσα στους δυο… αιώνιους. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πάντως παίζει σε ρόλο… μπαλαντέρ!

Το συμβόλαιο του 27χρονου γκαρντ με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε και πλέον ο παίκτης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρουν Ισπανοί και Τούρκοι, ο Σλούκας έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό!

Τα χρήματα που προσφέρονται στον Έλληνα άσο είναι εξαιρετικά (3.300.000€ για τρία χρόνια οι πράσινοι, ενώ 2.700.000€ οι κόκκινοι) και καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Όλα βέβαια, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο… Βαγγέλης Μάντζαρης.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κρατήσει τελικά τον παίκτη, τότε δύσκολα θα δώσει τόσο μεγάλο συμβόλαιο σε έναν ακόμα παίκτη που παίζει σε αυτή τη θέση. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Παναθηναϊκό.

‘Οπως καταλαβαίνετε έχουμε ένα… μεταγραφικό ντόμινο με ελληνικό χρώμα. Πάντως, μανατζερικές πηγές αναφέρουν πως ο Κώστας Σλούκας έχει υπογράψει 2-1 χρόνια συμβόλαιο, οπότε το θέμα του δεν αποκλείεται να… μπερδευτεί στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ