aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚλοπή και στα ταμεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2016!

Κλοπή και στα ταμεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2016!

Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης (2/10) και αφορούσε την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που κατήγγειλε στην Αστυνομία η ΚΑΕ Ολυμπιακός από τα γραφεία της στο ΣΕΦ, έχει εύλογα προκαλέσει σάλο και πολλά ερωτηματικά.

Οι αστυνομικές Αρχές, ψάχνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς ως γνωστό δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης και ο δράστης έκανε… επαγγελματική δουλειά. Θυμίζουμε, πως η Αστυνομία, κάνει λόγο για ποσό της τάξεως των 500 χιλιάδων ευρώ. Παρόμοια όμως κλοπή, είχε σημειωθεί και στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πριν από περίπου τρία χρόνια, γεγονός που αναφέρεται μάλιστα και στον ισολογισμό των «πράσινων».

Το ποσό που αναφέρεται μάλιστα στα επίσημα έγγραφα, ανερχόταν στις 763.700 ευρώ και σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), το περιστατικό, συνέβη στις 28 Οκτωβρίου του 2016.

Αναλυτικά το κομμάτι του ισολογισμού, αναφέρει:

9.2 ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

«Στις 28/10/2016 κλάπηκε το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, όπου φυλάσσονταν τα τρέχοντα χρηματικά διαθέσιμα και αξιόγραφα. Η εταιρεία διενήργησε πρόβλεψη για τη ζημία εκ του γεγονότος αυτού ποσού € 763.700,00, επιβαρύνοντας τα αποτελέσματα της παρούσας χρήσεως».

Είναι λοιπόν η δεύτερη φορά που κάποιος-οι βάζουν στόχο τα ταμεία των ΚΑΕ και μένει να δούμε αν αυτή τη φορά οι δράστες θα βρεθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ