aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθάρισε» τον Ηρακλή ο Ιωνικός!

«Καθάρισε» τον Ηρακλή ο Ιωνικός!

Έστησε… πάρτι κόντρα στον Ηρακλή ο Ιωνικός!

Η ομάδα από τη Νίκαια είχε επιθετικό πλουραλισμό, έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο κατάφερε να… καθαρίσει τον Γηραιό (88-74), παίρνοντας την τέταρτη νίκη της στο φετινή πρωτάθλημα.

Στο 3-3… έπεσε ο Ηρακλής, ο οποίος πλήρωσε την κάκιστη παρουσία του στο τρίτο δεκάλεπτο όπου σκόραρε 11 πόντους και δέχθηκε 30!

Το ματς

Ο Μανωλόπουλος έδωσε σκορ στο ματς και ο Γκάρετ άερα τεσσάρων πόντων στον Ηρακλή, ωστόσο ένα γρήγορο 7-0 του Ιωνικού έφερε… τούμπα το σκορ. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο και το σκορ είχε συνεχόμενες εναλλαγές, με τον Ντέιβις να παίρνει πάνω του το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση και κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο με προβάδισμα ενός καλαθιού (23-21).

Ένα γρήγορο 8-2 έδωσε στον Ιωνικό αέρα οκτώ πόντων, με τους Μανωολόπουλο, Χάνλαν και Οκερέαφορ να επαναφέρουν την… τάξη (36-33). Μέχρι εκεί, όμως, για τους φιλοξενούμενους αφού οι γηπεδούχοι σκλήρυναν την άμυνά τους και επιθετικά έκαναν την δουλειά τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάνε στο ημίχρονο με διαφορά έξι πόντων (50-44). Το πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως θα έχουμε ένα κλειστό ματς, με μικρές διαφορές. Όμως η τρίτη περίοδος ήταν απολαυστική από πλευράς Ιωνικού και… εφιαλτική για τον Ηρακλή. Και αυτό καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν 30 πόντους και μάλιστα δέχτηκαν 21, εκτοξεύοντας την διαφορά στους 15 πόντους και τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς (80-65).

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Γηραιό να προσπαθεί να μαζέψει την διαφορά και να το καταφέρνει, σώζοντας τουλάχιστον τα… προσχήματα, με τον Ιωνικό να ρίχνει ταχύτητα και να σκοράρει μόλις οκτώ πόντους και ο Ηρακλής εννιά, με τοην ομάδα της Νίκαις να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 88-74.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ