aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚατ’ αρχήν συμφωνία Παναθηναϊκού με Πάρις Λι!

Κατ’ αρχήν συμφωνία Παναθηναϊκού με Πάρις Λι!

Έτοιμος να αρχίσει πολύ δυναμικά την ενίσχυσή του εν όψει της νέας σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάρις Λι εξελίσσεται σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον γκαρντ της Μονακό.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο Αμερικανό πλέι-μέικερ το τελευταίο διάστημα και όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, το «τριφύλλι» αναμένεται να υπογράψει μαζί του κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αμερικανός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ειδικότερα μετά τις εμφανίσεις του στη σειρά με τον Ολυμπιακό που φανερώσει τις αρετές του τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, βάζοντας δύσκολο στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο πρώην παίκτης των Αντβέρπ, Μπάμπεργκ και Ορλεάν είχε στη φετινή Euroleague 7.2 πόντους (47,4% δίποντα, 35,3% τρίποντα), 1,4 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 19:28 λεπτά συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ