aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚάνει… πράσινο τον Ρίον Μπράουν ο Παναθηναϊκός

Κάνει… πράσινο τον Ρίον Μπράουν ο Παναθηναϊκός

Την στελέχωση της θέσης «3» με τον Ρίον Μπράουν φαίνεται ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός οι «πράσινοι» αναμένεται να βάλουν τον 28χρονο φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών στη… μηχανή τους!

Προκειμένου, ο Μπράουν να προσθέσει αθλητικότητα, ενέργεια και μια ακόμα αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τον Αργύρη Πεδουλάκη και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό. Ενώ ο Αμερικανός άσος διαθέτει και εμπειρία από την ελληνική… πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε ο Κοντός, στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε αναμονή για το θέμα του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς γίνονται διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις ως τα ξημερώματα…

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός «μπομπερ» έχει απαντήσει θετικά, προφορικά προς το παρόν, στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για διετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ