aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚαι προέκυψε Πάνγκος για τον Παναθηναϊκό

Και προέκυψε Πάνγκος για τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Ντοντάι Ντρέιπερ. Αν και ο Αμερικανός (με κροατικό διαβατήριο) βρίσκεται στο «πράσινο» ραντάρ, όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει κάτι νεότερο άλλο τόσο απομακρύνεται από το ΟΑΚΑ. Βέβαια εξακολουθεί να αποτελεί τον πρώτο στόχο του Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο η καθυστέρηση της απάντησής του ανοίγει περισσότερο τον δρόμο στον Κέβιν Πάνγκος.

Ο τεχνικός των «πράσινων» και η διοίκηση της ομάδας εξετάζουν πιο «ζεστά» την περίπτωση του Καναδού (με σλοβενικό διαβατήριο) γκαρντ (23χρ., 1,88μ.), ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γκραν Κανάρια. Τόσο στο Eurocup όπου βρέθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης έχοντας κατά μ.ό. 11,9 πόντους (37% στα δίποντα, 51% στα τρίποντα, 75% στις βολές) και 4,8 ασίστ όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα όπου μέτρησε 10,8 πόντους (40% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα, 88% στις βολές), 4,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ. Θεωρείται ιδανικός για back up του Νικ Καλάθη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Πρώτη και καλύτερη αυτή του Κρις Σίνγκλετον, με τον οποίο βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θεωρείται δύσκολο να χαλάσει η συμφωνία. Βέβαια, αν δεν μπουν υπογραφές καμία μεταγραφή δεν θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη», κάτι που έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι ο 27χρονος παίκτης (2,06μ.) αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού μπορεί να βοηθήσει εξίσου στις δύο θέσεις των ψηλών.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει επαφή και με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς όσον φορά την ανανέωση του συμβολαίου του, με το όνομα του διεθνούς γκαρντ να βρίσκεται έντονα στην επικαιρότητα έχοντας «κεντρίσει» το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί και για έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις «δύο» και «τρία». Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη χρειάζεται ένας παίκτης από το… πρώτο ράφι που να αποτελεί σημείο αναφοράς και να μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ