aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Καυτός» Κιλπάτρικ... τσουρούφλισε την Κύμη!

«Καυτός» Κιλπάτρικ… τσουρούφλισε την Κύμη!

Με τον Σον Κιλπάτρικ να βάζει με το «καλημέρα» 20άρα, ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο εκτός έδρας κόντρα στην Κύμη (87-62) και παρέμεινε αήττητος στην Basket League. Και τώρα… τελικός στο Κάουνας!

Ο Σον Κιλπάτρικ μπήκε… αγριεμένος και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε τη δουλειά του στη Χαλκίδα. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έβγαλε εξαιρετικά στοιχεία, έβαλε τέσσερα τρίποντα και ξεχώρισε στην πρώτη του εμφάνιση με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Έτσι, οι «πράσινοι» πήραν άνετα το διπλό και ανέβηκαν στο 12-0 του πρωταθλήματος, παρά τις απουσίες των Νικ Καλάθη – Κιθ Λάνγκφορντ – Θανάση Αντετοκούνμπο και πλέον στρέφονται στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (18/1). Καλός κατά διαστήματα ήταν και ο Λούκας Λεκαβίτσιους, άρεσε πολύ ο Ίαν Βουγιούκας, θετικός και ο Ντίνος Μήτογλου.

Από την άλλη, η Κύμη υποχώρησε στο 2-11 της βαθμολογίας, δεν είχε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και δοκίμασε πράγματα και σχήματα, ενόψει του ματς – φωτιά με τον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα (19/1). Double – double από τον Κρις Χόρτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ