aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚΑΕ ΟΣΦΠ σε ΕΟΚ και ΚΕΔ: «Δεν κατεβαίνουμε με τους τρεις ανεπιθύμητους και χωρίς ξένους...

ΚΑΕ ΟΣΦΠ σε ΕΟΚ και ΚΕΔ: «Δεν κατεβαίνουμε με τους τρεις ανεπιθύμητους και χωρίς ξένους με ΠΑΟ»

Μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και τη σχετική ενημέρωση που έκανε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε με εξώδικο την ΕΟΚ και την ΚΕΔ για τη γνωστή εδώ και καιρό θέση της.

Συγκεκριμένα, κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να κατέβει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με διαιτητές τους κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου (που σφύριξαν στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό), όπως και σε κανένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η KAE Ολυμπιακός απέστειλε την Πέμπτη 07.03.2019 εξώδικη γνωστοποίηση σε Ε.Ο.Κ. και Κ.Ε.Δ., με την οποία κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ