aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Η ΑΕΚ θα πάρει θέση όταν και όπου πρέπει»

«Η ΑΕΚ θα πάρει θέση όταν και όπου πρέπει»

Ατάραχη παραμένει η ΑΕΚ παρά την απαρέγκλιτη στάση της FIBA όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Eurocup.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε πως όποια ομάδα παρευρεθεί στην επικείμενη συνεδρίαση της διοργάνωσης θα αποβληθεί, ενώ σημείωσε ότι το ίδιο θα συμβεί και με την εγχώρια ομοσπονδία αν δεν την τιμωρήσει.

Η ΕΟΚ, με τη σειρά της, απέστειλε επιστολή στην ΑΕΚ, με την οποία την καλεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη να δηλώσει συμμετοχή στο Champions League, διαφορετικά θα αποβληθεί από κάθε εγχώρια και διεθνή διοργάνωση.

Παρόλα αυτά η «Ένωση» παραμένει ψύχραιμη, με τη θέση που μετέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου μέσω ανάρτησης στο Facebook να αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα πάρει θέση όταν πρέπει κι όπου πρέπει. Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν λαμβάνει ποτέ αποφάσεις «εν θερμώ». Παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται σε εγρήγορση. Καμία ανησυχία λοιπόν. Όσο για τον υποφαινόμενο; Ουδέποτε σε σοβαρά θέματα γράφει χαριτωμενιές σε σόσιαλ μίντια. Όταν έλθει η ώρα θα τα πούμε. Υπομονή. ΟΛΟΙ MAZI τη Μεγάλη Τετάρτη στον «τελικό» με ΠΑΟΚ. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ